Nieuws

Last minute lente-menu bij Twenty2 in Apeldoorn

Na een drukke werkdag culinair onthaasten? Of gewoon geen zin om te koken? Dan biedt Twenty2 in Apeldoorn een oplossing. Het restaurant serveert een lente-menu voor slechts 29 euro.

Het last minute lente-menu bestaat uit amuses, een aperitief, , vers gemaakt brood, een tweegangemenu en koffie met snoeperijen als sluiting. Dit voor 29 euro per persoon.

Het lente-menu wordt aangeboden op dinsdag, woensdag en donderdag is te reserveren door te bellen met 055-5767484 onder vermelding van ‘last minute lente-menu’.

Restaurant Twenty2 in Apeldoorn is gevestigd aan de Van Kinsbergenstraat 2 dicht bij station, winkelcentrum en park en staat bekend om zijn ‘Veluwe cuisine’. Het restaurant wordt gerund door Gerwin en Paula Sanders, en beschikt over een Bib Gourmand-vermelding in de Michelingids.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe look voor viersterrenhotel Savoy Hotel Rotterdam

Volgend artikel

Blog: Maastricht is onthaasten om de hoek

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.