Nieuws

Lars van Galen van ’t Lansink kookt in Huis Singraven in Denekamp

Per 1 april 2016 zijn de Stichting Edwina van Heek en ’t Lansink uit Hengelo een samenwerking aangaan. ’t Lansink zal de bijzondere horeca-activiteiten gaan verzorgen in Huis Singraven.

De historische uitstraling van Landgoed Singraven past prima in onze filosofie, zo laat Richard van den Hoeven van ’t Lansink weten.

Van den Hoeven: ‘Dit jaar viert ’t Lansink haar 100-jarig bestaan. Wij vinden het dan ook bijzonder om bij te kunnen dragen in het voortbestaan van deze voor Twente bijzondere locatie’.

Pianoconcert
Het Huis heeft een uniek karakter, waardoor gasten kunnen genieten van een uitstekend diner wel of niet gecombineerd met een pianoconcert in Huis Sinkgraven.

Eerder was het al mogelijk om in het naastgelegen Koetshuis een diner te verzorgen, echter nu kan men het echte Singraven beleven door te dineren in het Huis zelf. Ook voor toekomstige bruidsparen biedt Huis Singraven voldoende mogelijkheden

Twentse landschap
‘Wij zullen ons met name gaan richten op groepen en gezelschappen vanaf 20 tot 50 personen, die een unieke eetervaring willen beleven op een Twents landgoed. Daarnaast zijn activiteiten mogelijk vooraf zoals een tocht door het Twentse landschap met een elektrische scooter of een solex. Tevens zullen wij de combinatie zoeken met een bezoek aan het eveneens historische stadje Ootmarsum, waar we een stadswandeling zullen aanbieden’, aldus Van den Hoeven.

Reserveringen en informatie zijn verkrijgbaar via ’t Lansink op tel: 074-2910066 of per mail via info@hotellansink.nl.

Blog

Goed eten, goed drinken, goed reizen. Alles komt samen in het pop-up restaurant op rails van Tuindorphotel & Restaurant ’t Lansink in Hengelo. Een culinair verslag van een bijzondere treinreis door het Twentse land. Naar het blog.

Vorig artikel

Video: Paul de Groote chef-kok van zee/land/zilt

Volgend artikel

Lentearrangement bij Da Vinci in Maasbracht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.