Nieuws

Lars van Galen kookt met Jef Schuur bij ’t Lansink

Lars van Galen van hotel en restaurant ’t Lansink kookt zondag 17 mei met zijn collega Jef Schuur van Bij Jef in Den Hoorn op Texel. De twee sterchefs verzorgen in Hengelo een diner van vijf gangen en jij kunt een plek aan tafel reserveren voor een couvertprijs van 95 euro all-in.

Lars van Galen en Jef Schuur zijn beiden aangesloten bij restaurantvereniging Les Patrons Cuisiniers. Zondag 17 mei verzorgen ze bij hotel en restaurant ’t Lansink een gezamenlijk diner van vijf gangen.

Bij Jef
Jef Schuur is chef-kok en eigenaar van Bij Jef in Den Hoorn op Texel, Lars van Galen bekleedt dezelfde functies bij het Twentse ’t Lansink.

Chef’s table
De kosten voor het diner bedragen 95 euro per persoon. Dit is inclusief champagne, amuses en menu van vijf gangen en koffie of thee met friandises. Voor een groep vanaf zes personen is er de gelegenheid om plaats te nemen aan de chef’s table.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Exclusief culinair evenement op Vischmarkt met ’t Nonnetje en Basiliek

Volgend artikel

Vrouwelijke topchefs gast in keuken Rijks Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.