Nieuws

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte bestaat 50 jaar

Landhuishotel De Bloemenbeek in De Lutte bestaan komende maand 50 jaar. Vanaf begin april wordt daarom begonnen aan een reeks van jubileumactiviteiten waarbij onder andere bekende koks uit de regio bij zijn betrokken.

Dat en meer vertelt eigenaar Raymond Strikker voor de camera’s van ChefsFriends.nl. Het zal niet verbazen dat er naast eten en drinken ook veel aandacht is voor sport. De Bloemenbeek is een van de bekende hotels in Nederland waar sporters graag verblijven.

Zo is Ajax al jarenlang te gast in De Lutte om zich voor te bereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Ook schaatsers en wielrenners weten de weg naar De Lutte te vinden. Naast gastronomie en sport schenkt De Bloemenbeek in het jubileumjaar ook aandacht aan muziek. Niemand minder dan Ernst Daniël Smid is vastgelegd voor een optreden.

QL jaarbijeenkomst bij De Bloemenbeek

Dat De Bloemenbeek een heerlijke locatie is voor bijeenkomsten en partijen, bleek vorige week toen QL Hotels & Restaurants er zijn jaarlijkse bijeenkomst hield.

Vorig artikel

Lekkerste foto's van Instagram

Volgend artikel

WestCord Hotels opent in 2017 Hotel Jakarta Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.