Vacatures

Landhuis Wolfslaar in Breda zoekt zelfstandig werkend kok

Vacature – Landhuis Wolfslaar in Breda is op zoek naar een (aankomend) zelfstandig werkend kok/chef de partie. In deze functie, die zowel fulltime als parttime is in te vullen, ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lunches, kooklessen, private diners en recepties in de schitterende salons.

Landgoed Wolfslaar is een bijzondere locatie aan de zuidrand van Breda. Midden in de weelderige, ongerepte natuur vind je het imposante landhuis, met alle ruimte voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.

Het koetshuis met een Michelinster vormt het culinaire hart van het landgoed. Het sfeervolle landhuis biedt ruimte om te vergaderen in stijl.

Gastronomie en gastheerschap
Verfijnde gastronomie en oprecht gastheerschap zijn hier vaste waarden. Ervaar de rust, ruimte en de ongekende rijke mogelijkheden van Landgoed Wolfslaar.

Chef de partie
Wij zoeken per direct een zelfstandig werkende kok/chef de partie voor gemiddeld 32/36 uur per week. Dit heeft vooral te maken met de pieken die het trouw- en zakelijk seizoen met zich meebrengen.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van lunches, kooklessen, (walking) diners en recepties, en voor alle food bij catering buiten de deur (Wolfslaar op locatie).

Functieomschrijving
Wij zoeken iemand met vakkennis, creativiteit en zelfstandigheid, maar bovenal iemand die kookt met passie. Ervaring in de betere gastronomie is gewenst, maar geen vereiste.

Je bent een echte teamspeler, maar weet tegelijkertijd ook goed zelfstandig de keuken te draaien.

Je bent in staat om op een evenwichtige wijze om te gaan met taken en verantwoordelijkheden en je bent sociaal vaardig. Als je ambitieus bent en van aanpakken weet, dan ben jij de schakel in ons team.

Wat wij bieden

  • Goede begeleiding en persoonlijke coaching van onze chef-kok;
  • Een uitdagende job in een team waarin veel vrijheid, ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling is;
  • Voldoende doorgroeimogelijkheden;
  • Werken met goede faciliteiten in een professionele omgeving;
  • Een prima salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een inspirerende werkomgeving in een bosrijk gebied;
  • Voldoende ruimte voor eigen creativiteit en initiatief.

Heb je interesse?
Kortom, ben jij op zoek naar een uitdagende job met veel vrijheid, ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling? Reageer dan direct!

Neem contact op met Maarten Camps, chef-kok, via telefoonnummer (076) 560 80 00 of stuur je cv per e-mail naar keuken@wolfslaar.com.

Ben je nog elders werkzaam, wij gaan discreet om met de verstrekte informatie!

Contact
Landgoed Wolfslaar
T.a.v. Maarten Camps
Wolfslaardreef 100-102
4834 SP Breda
(076) 560 80 00
www.wolfslaar.com
keuken@wolfslaar.com

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Geneviève en André Gerrits vieren tien jaar restaurant ’t Amsterdammertje

Volgend artikel

Foto’s: restaurant ’t Amsterdammertje trapt jubileumjaar af

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.