Landgoed Wolfslaar krijgt prijs voor combinaties wijn en spijs
Een mooie prijs voor Landgoed Wolfslaar in Breda. Gasten die het afgelopen jaar hebben deelgenomen aan de WijnSpijs Wandelingen, hebben het Brabantse sterrestaurant uitgeroepen tot ‘Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland’. Twaalf maandwinnaars maakten kans op deze titel.
De winnaar van de titel Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland werd dinsdag 29 maart bekendgemaakt. Twaalf maandwinnaars maakten kans op de benoeming.
WijnSpijs Wandelingen
De wedstrijd is een initiatief van WijnSpijs.nl, Wijnstudio en Perswijn. De winnaar wordt gekozen door gasten die hebben deelgenomen aan de door de initiatiefnemers georganiseerde WijnSpijs Wandelingen.
Maarten Camps en Ton Pinxten
Landgoed Wolfslaar in Breda is in het bezit van één Michelinster. De keuken wordt geleid door Maarten Camps, de algemeen directeur is Ton Pinxten.
Wijn en spijs
Tijdens de uitreiking van de prijs serveert Maarten een ‘waar kunstwerk van kreeft, scheermesjes en coquilles’, zo schrijft WijnSpijs op de website.
De daarbij geserveerde wijn, een Alvarinho uit Portugal, past perfect bij het gerecht, zo is de algemene constatering.
‘Met deze perfecte wijn-spijscombinatie laat Landgoed Wolfslaar dan ook zien dat zij de terechte winnaar is.’ ChefsFriends serveert het team van harte met deze mooie prijs.