Vacatures

Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem zoekt een chef-kok

Vacature – Landgoed Groot Warnsborn in Arnhem zoekt een chef-kok voor het Hotel Restaurant. Heb jij ambities om ook deel uit te maken van ons managementteam, krijg jij energie van het begeleiden van collega’s en leerlingen, en kook jij graag met dagverse en regionale producten? Laat dan van je horen!

Per direct is Landgoed Groot Warnsborn in de bossen van Arnhem op zoek naar een chef-kok (m/v) voor het Hotel Restaurant. Kijk voor een indruk eens op de website Grootwarnsborn.nl.

La Belle Source
Groot Warnsborn is een Hotel Restaurant met veertig kamers, restaurant La Belle Source, bar-brasserie De Bron, een aantal zalen en Oranjerie Groot Warnsborn. Met andere woorden: hier gebeurt nogal wat!

Culinaire gidsen
We zijn zeven dagen per week en 365 dagen per jaar geopend en acteren op een zo hoog mogelijk niveau. Check Michelin, Lekker 500 en bijvoorbeeld Gault&Millau.

Managementteam
Omdat onze huidige chef-kok een andere uitdaging wenst aan te gaan en wij intern (nog) geen promotiemogelijkheden hebben, zijn wij op zoek naar iemand die dus ook in het managementteam zit.

Regionale producten
Daarnaast houdt hij of zij van het begeleiden van collega’s en leerlingen, houdt hij of zij de cijfers in de gaten, kan hij of zij inspireren en motiveren, maar hij of zij kan vooral lekker koken met dagverse en met name regionale producten.

Wij vragen:
– Minimaal twee jaar ervaring als chef-kok in soortgelijke bedrijven;
– Enthousiasme en gemotiveerdheid, en je staat open voor vernieuwing;
– Je hebt veel eigen creativiteit en bent een flexibele teamplayer;
– Voltooide en gedegen koksopleiding;
– Specialisatie geniet de voorkeur;
– Eigen vervoer (bij voorkeur auto);
– BHV-diploma en leermeesterdiploma genieten de voorkeur.

Veluwe
Landgoed Groot Warnsborn is uniek gesitueerd aan de rand van de Veluwe op een Rijksmonumentaal landgoed van maar liefst 750 hectare en op steenworp afstand van het centrum van Arnhem.

Viersterrenhotel
Ons luxueuze en zeer comfortabele viersterrenhotel beschikt voor veertig sfeervolle kamers, waaronder twee aantrekkelijke bruidssuites, diverse ruimtes voor zakelijke en feestelijke bijeenkomsten.

Verder restaurant La Belle Source, waarvan de keuken wordt geroemd door culinaire fijnproevers in binnen- en buitenland.

De authentieke gewelvenkelders zijn geschikt voor wijnproeverijen en culinaire wijn-spijsworkshops, maar ook voor gezellige feestjes en informele diners.

Oranjerie
Daarnaast beschikken wij over onze fantastische oranjerie. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij je graag naar de site van Oranjerie Groot Warnsborn.

Mede namens al onze medewerkers nodigen wij je van harte uit voor een bezoek. Meer weten over de vacature of direct reageren? Bel met telefoonnummer (026) 445 57 51 of stuur een e-mail naar l.devries@grootwarnsborn.nl. We zien met belangstelling uit naar je reactie.

ChChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Four hands-diner met Dennis Huwaë bij Hemingway

Volgend artikel

Video: Alain Caron over Jacob Jan Boerma

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.