Nieuws

Landgoed Duin & Kruidberg opent nieuwe spa & wellness

Landgoed Duin & Kruidberg in Sanpoort-Noord heeft het eerste deel van een volledig nieuwe spa & wellness-ruimte geopend. ’t Princenbosch heeft de naam te danken aan ‘sijn Hoogheijt’ de Heere Prince van Orangie’, beter bekend als Willem III. De nieuwe ruimte is exclusief toegankelijk voor hotelgasten.

‘De langgekoesterde wens is eindelijk werkelijkheid geworden’, zo begint Landgoed Duin & Kruidberg het persbericht, waarin de komst van Spa & Wellness ’t Princenbosch wordt aangekondigd.

Buitensauna
Ruim tien jaar geleden ontstond die wens en afgelopen weekeinde is het eerste gedeelte van de Wellness Wing geopend. Naar verwachting is eind november de buitenruimte met ligweide, whirlpool en buitensauna voltooid.

Willem III
Spa & wellness ’t Princenbosch dankt de naam aan ‘sijn Hoogheijt de Heere Prince van Orangie’, beter bekend als Willem III – stadhouder en later koning van Engeland – die in 1678 het landgoed kocht voor 30.000 gulden.

Hotel
Alle faciliteiten zijn exclusief toegankelijk voor gasten van het hotel, dat beschikt over 75 kamers, vijf authentieke stijlkamers, tien moderne conferentiezalen, brasserie DenK en sterrestaurant De Vrienden van Jacob.

Vorig artikel

Favoriete restaurants in Groningen van Steven en Tanja Klein Nijenhuis

Volgend artikel

Prijzen voor restaurants Bentinck, Scherp en De Loohoeve

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.