Vacatures

La Provence in Driebergen zoekt een creatieve souschef

Vacature – Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en klaar voor de volgende stap in je carrière? La Provence in Driebergen heeft plek voor een creatieve souschef. Het restaurant is door Michelin bekroond met een Michelinster en aangesloten bij Les Patrons Cuisiniers.

Wij gaan er voor de volle 100 procent voor om iedere gast een topavond te bezorgen. Uit eten gaan is een feestje, waarbij persoonlijke aandacht, attente bediening en vrolijkheid heel belangrijk zijn.

Gasten verwennen
Wij willen onze gasten verwennen met nieuwe, verrassende creaties, smaakexplosies en topkwaliteit. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk dat ons restaurant toegankelijk en sfeervol blijft.

Michelinster
Restaurant La Provence is een klein, intiem bedrijf in Driebergen. Wij zijn al meer dan veertig jaar een begrip in de provincie Utrecht.

Les Patrons Cuisiniers
Innovatie en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Dat is bekroond met een Michelinster. Als lid van Les Patrons Cuisiniers hebben wij een goed netwerk binnen toprestaurants in Nederland.

Ons team werkt met de puurste en beste producten en is gemotiveerd onze gasten de mooiste beleving te bezorgen.

Creatief en vernieuwend
Als souschef ben je de rechterhand van de chef. Samen geef je leiding aan het team dat je motiveert en traint om iedere dag de beste kwaliteit te leveren.

Je bent creatief, dat merken we aan je vernieuwende ideeën voor gerechten. Met je organisatorische talenten zorg je ervoor dat de keuken soepel draait. Verder ben je verantwoordelijk voor de inkoop.

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie in een ambitieus, gemoedelijk team dat op topniveau werkt;
  • Een fulltime dienstverband;
  • Vrij op zondag en maandag;
  • Meeste feestdagen vrij;
  • Gratis bedrijfskleding;
  • De mogelijkheid om cursussen te volgen;
  • Beloning boven cao;
  • Met korting eten bij de andere bij Les Patrons Cuisiniers aangesloten restaurants.

Ben jij de creatieve souschef die wij zoeken? Stuur dan je sollicitatie naar info@restaurantlaprovence.nl.

Vorig artikel

Streetfood barbecue bij De Burgemeester in Linschoten

Volgend artikel

Video: Michel van Riswijk 30 jaar bij De Bloemenbeek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.