Nieuws

Kwaliteit Valuas onveranderd na vertrek Marcel Swaghoven

Gasten van Valuas hoeven zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van het bekende Venlose restaurant. Die is gewaarborgd, verzekert Eric Swaghoven na het plotselinge vertrek van gastheer en broer Marcel Swaghoven.

Na meer dan 20 jaar samen te hebben gewerkt, liet Marcel vier weken geleden aan de aandeelhouders van Valuas – zijn broer Eric en zijn vader – weten dat hij zich per direct volledig wil storten op het groeiende dochterbedrijf The Wine Companions, gevestigd op een bedrijventerrein iets verderop in Venlo. Vanochtend kwam het nieuws naar buiten.

Eric laat ChefsFriends.nl weten dat de kwaliteit van Valuas niet in het geding komt. Zowel de bediening als het keukenteam bestaat uit vakkundige medewerkers en ook zelf zal hij wat vaker in het restaurant te zien zijn om gasten te verwelkomen en te informeren.

Valuas bestaat uit een sterrestaurant en een brasserie. Daarnaast heeft het bedrijf 17 hotelkamer. Het veelzijdige horecabedrijf is gevestigd aan de Maas. Vanaf het terras en restaurant hebben gasten zicht op het water.

Restaurant Valuas is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patron Cuisiniers. Hotel Valuas maakt deel uit van Quality Lodgings, een groep van kleinschalige en authentieke kwaliteitshotels.

The Wine Companions is gevestigd aan de Veegtesstraat 35 in Venlo. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van exclusieve wijnen. Er worden wijnen uit 6 landen geleverd: Frankrijk, Italië, Spanje, de VS, Duitsland en Oostenrijk.

Vorig artikel

Blog: Het wijnonderwijs is niet aangepast aan deze tijd

Volgend artikel

Video: Bjorn Massop van Villa Ruimzicht over wild

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.