Nieuws

Kruidvat en Fletcher verkopen weer hotelovernachtingen

Het is weer mogelijk om bij Kruidvat een overnachting te kopen in een van de Fletcher-hotels in Nederland. Tot en met 20 september kun je – zolang de voorraad strekt – een actiecode aanschaffen voor 9,95, waarmee je vervolgens via de website van de hotelketen een reservering kunt maken.

Voor het achtste opeenvolgende jaar houden de winkelketen en de hotelonderneming deze gezamenlijke actie.

Slapen voor 9,95 euro
Het werkt als volgt: tot en met 20 september kun je, zolang de voorraad strekt, voor 9,95 een hotelovernachting kopen in een Kruidvat-winkel. Je moet ervoor de deur uit, want online zijn ze niet verkrijgbaar.

Activatiecode
Met een unieke activatiecode kun je via de website van Fletcher Hotels eenmalig een reservering plaatsen in een drie- of viersterrenhotel en daarbij direct een eventuele upgrade, een ontbijt of een diner regelen.

Reservering
Na de boeking ontvang je een reserveringsbevestiging die bindend is en niet kan worden gewijzigd of geannuleerd. De activatiecode moet je in het hotel laten zien, goed bewaren dus!

Met de Kruidvat-overnachting kun je een kamer boeken tot en met 31 mei volgend jaar, feestdagen zijn daarbij inbegrepen. Je boeking moet je doen voor 29 februari, daarna verliezen de codes hun waarde.

Voor alle (andere) voorwaarden kun je terecht op de website van Kruidvat.

Vorig artikel

Hotelier Camille Oostwegel jubileert en trakteert zijn gasten

Volgend artikel

Beleef Prinsjesdag als vip bij hotel Des Indes Den Haag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.