Nieuws

Kreeftenmenu bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi

Kreeft in de hoofdrol in de maanden juli en augustus bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi. Als gast krijg je een vijfgangenmenu geserveerd voor de zomerse prijs van 67,50 euro per persoon. Bij mooi weer neem je plaats op het mooie Maasterras van de bij de Alliance Gastronomique aangesloten gelegenheid.

In juli en augustus serveren wij traditiegetrouw een kreeftenmenu van vijf gangen voor de zeer zomerse prijs van 67,50 euro per persoon, zo laat Hostellerie de Hamert in Wellerlooi weten aan ChefsFriends.

Maasterras
Kom lekker genieten op het mooie Maasterras en voel je als ‘een God in De Hamert’. Reserveren kan via de website van Hostellerie de Hamert.

Overnachten
Wil je na het diner blijven overnachten, dan betaal je voor een kamer eveneens 67,50 euro per persoon, op basis van een verblijf van twee personen. Dit is inclusief ontbijt.

Hostellerie de Hamert is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Proef nieuwe kaart De Vrienden van Jacob tijdens speciaal diner

Volgend artikel

Gratis wijnarrangement bij jarige In de keuken van Floris Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.