Nieuws

Kreeftendag bij restaurant Eden in Valkenswaard

Restaurant Eden in Valkenswaard houdt zondag 18 augustus een Kreeftendag. Als gast kun je kiezen voor een menu van drie gangen voor 47 euro of een menu van vier gangen voor 55 euro. Vooraf reserveren is noodzakelijk.

Herman Cooijmans en Robin Groos zijn sinds januari actief met restaurant Eden. Op zondag is hun eetgelegenheid vanaf 12.00 uur doorlopend geopend en houden de eigenaren met enige regelmaat themadagen.

Lees ook: Geen verboden vruchten in aards paradijs van restaurant Eden

Kreeft
Zondag 18 augustus staat in het teken van kreeft. Je kunt kiezen voor een menu met daarin een voor- tussen- en hoofdgerecht voor 47 euro of voor een viergangenmenu (inclusief dessert) voor 55 euro.

Videotorial: restaurant Eden in Valkenswaard wil prikkelen met uitgesproken smaken

Reserveren Vooraf reserveren is noodzakelijk. Dit kan via de website van restaurant Eden of door te bellen met telefoonnummer (040) 844 61 93.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Eigenaar ’t Spuihuis start pop-up met wild en wijn

Volgend artikel

Jan Marrees serveert zomermenu bij Marrees in Weert

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.