In de kaart kijken

Kreeft met oester en octopus van Mathijs Jacobs

Hoe komt een gerecht tot stand. Op die vraag zoeken we het antwoord in de rubriek ‘In de kaart kijken’. Aan het woord deze keer Mathijs Jacobs van restaurant De Beejekurf in Venray.

Ben je benieuwd naar de achtergrond van het frisse gerecht, neem dan een abonnement op de nieuwsbrief van ChefsFriends.nl. Daarin geeft Mathijs tekst en uitleg.

Restaurant De Beejekurf is een toegankelijk restaurant met een verrassende keuken. Het restaurant is gevestigd aan de Paterslaan in het Noord-Limburgse Venray en sinds begin dit aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

In de kaart kijken
Benieuwd naar welke gerechten eerder al zijn opgemaakt voor onze videocamera? Je kunt de andere afleveringen van In de kaart kijken hier terugzien.

 

Vorig artikel

Chef2Chef: Robert-Jan over Michel, Michel over Robert-Jan

Volgend artikel

Vakantiedeal bij ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.