Home / Nieuws / Kreeft en Oesterdag op 16 juli bij De Fuik in Aalst

Kreeft en Oesterdag op 16 juli bij De Fuik in Aalst

De jaarlijkse Kreeft en Oesterdag van De Fuik in Aalst vindt dit jaar plaats op zondag 16 juli. Op die dag staan de favoriete ingrediënten van chef-kok Martin Ruisaard, te weten kreeft en oesters, centraal tijdens een bijzondere culinaire middag.

Denk je eens in. Half juli is het lekker warm, een graad op 25. Je zit op een ruim terras met zicht op water. Om je heel leuke mensen en een relaxte sfeer. Met op tafel allerlei topgerechten met kreeft en oesters.

Dat is in een notendop de Kreeft en Oesterdag van restaurant De Fuik. Chef Martin zal live koken op het terras en zijn keukengeheimen prijs geven.

Er zijn die middag amuses met en zonder kreeft en oesters. Er zijn waren en koude gerechten. Er is een heuse champagne- en wijnbar. Cocktails ontbreken niet. En is muziek om de middag nog gezelliger te maken.

Wie dit mee wil maken, kan een ticket bestellen via info@defuik.nl. Een ticket kost 95 euro. Dit is een all in-prijs dus de hele middag van 15.00 uur tot ’s avonds 21.00 uur is het heerlijk genieten bij De Fuik in Aalst, een dorp dicht bij Zaltbommel en Den Bosch en nog geen drie kwartier rijden vanaf Utrecht.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang gratis onze inspiratiemail in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.