De jaarlijkse Kreeft en Oesterdag van De Fuik in Aalst vindt dit jaar plaats op zondag 16 juli. Op die dag staan de favoriete ingrediënten van chef-kok Martin Ruisaard, te weten kreeft en oesters, centraal tijdens een bijzondere culinaire middag.
Denk je eens in. Half juli is het lekker warm, een graad op 25. Je zit op een ruim terras met zicht op water. Om je heel leuke mensen en een relaxte sfeer. Met op tafel allerlei topgerechten met kreeft en oesters.
Dat is in een notendop de Kreeft en Oesterdag van restaurant De Fuik. Chef Martin zal live koken op het terras en zijn keukengeheimen prijs geven.
Er zijn die middag amuses met en zonder kreeft en oesters. Er zijn waren en koude gerechten. Er is een heuse champagne- en wijnbar. Cocktails ontbreken niet. En is muziek om de middag nog gezelliger te maken.
Wie dit mee wil maken, kan een ticket bestellen via info@defuik.nl. Een ticket kost 95 euro. Dit is een all in-prijs dus de hele middag van 15.00 uur tot ’s avonds 21.00 uur is het heerlijk genieten bij De Fuik in Aalst, een dorp dicht bij Zaltbommel en Den Bosch en nog geen drie kwartier rijden vanaf Utrecht.
Lees verder
-
Joost van der Minne is de nieuwe general manager van hotel Nassau Breda. Hij werkte…
-
Restaurant De Koetsier in Boxtel gaat verder als bistro. Martijn Coenen en Ayesta van Hoek…
-
Britta en Yuri Wattimena hebben YANO geopend. Het restaurant is gevestigd aan de Straatweg in…