Kookboek van foodies en topkoks voor het goede doel
Op wereldvoedseldag op 16 oktober verschijnt een bijzonder kookboek. Een kookboek vol met recepten van gerechten van foodies, topkoks en bn’ers. De opbrengst gaat naar schoolmaaltijden voor kinderen in Malawi.
Het GOOD FOOD BOOK ligt vanaf 16 oktober voor 14,99 euro in de winkel. Aan het boek werkten meer dan 50 foodies, topkoks en bn’ers belangeloos mee. Zoals Robert Kranenborg, Niven Kunz, Jonnie Boer, Guus Meeuwis, Herman den Blijker, Ron Blaauw, Marcus Polman, Erik van Loo, Monique van Loon, Gerard Ekdom en vele anderen.
In dit boek vind je het broodje bal van Erik van Loo, de BBQ-garnalen van Julius Jaspers en de groentepizza van Niven Kunz. Maar ook de kippendijen van Guus Meeuwis en de tonijnsteaks met wasabi-ijs van Gerard Ekdom.
Géén peperdure ingrediënten, géén ingewikkelde kokstrucs, géén urenlange bereidingstijden, maar maakbare, verrassende recepten. Heerlijk om zelf te hebben en het ideale cadeau voor culi-vrienden.
Het boek bevat 120 pagina’s en is te bestellen via www.fdbck.nl.