Nieuws

Kookboek Guus en Dick gelanceerd: arrangement De Treeswijkhoeve

Het is je vast niet ontgaan: het kookboek dat tweesterrenchef Dick Middelweerd samen met Guus Meeuwis heeft gemaakt. Om de lancering te vieren, kun je in de maand november bij De Treeswijkhoeve in Waalre het ‘Kookboek Arrangement’ reserveren, inclusief gesigneerd exemplaar.

Het lekkerste van Guus en Dick vind je terug in het kookboek van Dick Middelweerd van tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre en Guus Meeuwis.

Dick Middelweerd
Om te vieren dat het boek is gelanceerd, serveren Dick en zijn team de hele maand november op woensdag en donderdag het ‘Kookboek Arrangement’.

Viergangenmenu
Je geniet van een viergangenmenu inclusief aperitief met amuses, water, wijn, koffie én een gesigneerd exemplaar (1 boek voor 2 personen) van het kookboek.

Reserveren
Reserveren kan via de website van De Treeswijkhoeve o.v.v. ‘Kookboek Arrangement’. De kosten bedragen 125 euro per persoon.

Alliance Gastronomique
Dick Middelweerd is in het bezit van twee Michelinsterren en is met zijn restaurant aangesloten bij Alliance Gastronomique.

Benieuwd naar het kookboek? Via deze link kun je het boek bestellen en steun je ChefsFriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Basiliek komt weer met 100-euro-week

Volgend artikel

Edwin Kats viert ambassadeurschap Noble met Champagnemenu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.