Advertorial

Kolibrie Ten Miles voor ondernemers en foodies

Advertorial – Wie van goed eten en goed drinken houdt, moet zeker ook goed bewegen. Gezond blijven met al die lekkernijen is van groot belang. Een van de mogelijkheden is hardlopen. Wat is dan leuker om mee te lopen met een echte wedstrijd, de Kolibrie Ten Miles.

Op zondag 6 september wordt de Kolibrie Ten Miles gehouden in Tilburg. Als onderdeel van de topwedstrijd Tilburg Ten Miles staat de ‘Kolibrie run’ in het teken van gezelligheid. Het principe ‘meedoen is belangrijker dan winnen’ staat voorop.

Culibus
Ondernemers en foodies kunnen meelopen met de Kolibrie Ten Miles. Wie meeloopt, ondersteunt ook nog eens de Culibus, de mobiele keuken met als doel kinderen te wijzen op het belang van gezonde voeding.

Stapperij De Korenbloem
Maar bovenal is het vooral een gezellig evenement. Met veel muziek langs het Tiburgse parcours. Deelnemers van de Kolibrie Ten Miles melden zich bij Stapperij De Korenbloem en worden vervoerd naar de startplaats. Na het passeren van de finishlijn staat er weer vervoer klaar om terug te keren bij het oergezellige Stapperij De Korenbloem. Een optimale service dus.

Inschrijven Kolibrie Ten Miles
ChefsFriends.nl is ook van de partij bij de Kolibrie Ten Miles. Niet alleen om verslag te doen, maar ook om zelf mee te lopen. Deelnemers die 16 kilometer (tien Engelse mijlen) te ver vinden, kunnen ook kiezen voor 10 kilometer. Aarzel niet en schrijf je in voor de Kolibrie Ten Miles. Let’s run!

Vorig artikel

Chef2Chef: Mark over Patrick, Patrick over Mark

Volgend artikel

Klassieke gerechten van Het Koetshuis in moderne vorm

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.