Advertorial

Koffieliefhebbers opgelet: gratis proevers gezocht

Robert Heida zoekt fijnproevers. Mensen die de koffiecapsules van Arditi Coffee willen ontdekken en testen. Je mag niet alleen je mening geven, maar maakt ook nog eens kans op een startvoorraad ter waarde van 65 euro.

In de zomermaanden zijn de ‘slechts’ 5 gram bevattende capsules zeer in trek om op de camping of in het vakantiehuis te gebruiken. Robert, vriend van ChefsFriends, wil weten wat jij vindt van zijn varianten en hoort graag hoe jij je koffie het liefst drinkt.

Koffiecups
Het gaat om drie soorten, allemaal verpakt in voor je Nespresso-machine compatible cups. De Roma, 100 proces Arabica en zeer geschikt om te drinken als espresso of ristretto. De Venezia, 80 procent Arabica en 20 procent Robusto, perfect als basis voor een cappuccino of Americano. Tot slot een Kenya, 100 procent Arabica, single origin, voor een fruitige espresso.

Proefpakket ontvangen
Vind jij het leuk om Robert te laten weten wat je favoriet is? Stuur dan een e-mail naar robert@npuc.nl onder vermelding van ‘proefpakket capsules’. Uiteraard kun je daar ook terecht voor meer informatie.

Arditi Coffee is vriend van ChefsFriends. Daarom krijg jij 20 procent korting als je in de webshop bestelt. Gebruik daarvoor de code CF20.

Vorig artikel

Casimir Evens verlaat Vane Eindhoven en opent eigen restaurant

Volgend artikel

Bij Jef heeft eerste vijfsterrenhotel van de Waddeneilanden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.