Nieuws

Kliekjesdiner all-in bij restaurant L’Atelier in Gulpen

Ook bij restaurant L’Atelier in Gulpen is de zomersluiting aanstaande. Dat betekent dat je als gast kunt aanschuiven voor het ‘kliekjesdiner’. Van 5 tot en met 7 augustus betaal je voor een amusediner van acht gangen all-in 110 euro per persoon. De dag daarna beginnen de eigenaren aan hun vakantie.

Restaurant L’Atelier in Gulpen komt in het laatste weekeinde voor de vakantie met een ‘kliekjesdiner’.

Hans Kinkartz
Eigenaren Ellen en Hans Kinkartz serveren geen reguliere menu’s, maar een ‘uniek en verrassend amusediner’ van acht gangen, samengesteld uit alles wat nog in de koelkast van het restaurant te vinden is.

Aperitief en wijn
Het diner is inclusief aperitief, wijn, water en koffie en kost 110 euro per persoon. Het wordt geserveerd van vrijdag 5 tot en met zondag 7 augustus.

Reserveren
Reserveren kan via het formulier op de website van L’Atelier, dat is aangesloten bij JRE Nederland. Van 8 tot en met 24 augustus is het restaurant vanwege vakantie gesloten.

In de kaart kijken van Hans Kinkartz

Benieuwd naar de kookstijl van Hans Kinkartz van L’Atelier in Gulpen?! Hij is één van de chefs die aan bod komt in onze videoserie ‘In de kaart kijken’. In dit interview vertelt hij over één van zijn topgerechten: Canadese kreeft met wortel, citrusfruit en couscous met een saus van jasmijnbloesem.

Vorig artikel

Internationale sterrenchefs gaan koken bij Fris in Haarlem

Volgend artikel

Badhotel Domburg viert 150-jarig bestaan met eigen film

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.