Home / Nieuws / Klassiekers van tien jaar Vork & Mes Hoofddorp in één menu

Klassiekers van tien jaar Vork & Mes Hoofddorp in één menu

Vork & Mes in Hoofddorp serveert tot en met het eind van dit jaar een menu met daarin de klassiekers van de afgelopen tien jaar. ‘De absolute hoogtepunten’, aldus eigenaar Jonathan Karpathios, die zijn restaurant gaat sluiten en de locatie begin volgend jaar heropent voor besloten evenementen en partijen.

‘Vol trots serveren wij tot het eind van het jaar uitsluitend een menu met de klassiekers van de kaart, onze hoogtepunten van tien jaar Vork & Mes’, aldus Jonathan Karpathios.

Jonathan Karpathios
De eigenaar heeft besloten te stoppen met zijn restaurant en het gebouw vanaf januari 2018 exclusief beschikbaar te stellen voor besloten events en partijen.

Jonathan laat weten dat hij het tijd vindt voor nieuwe dingen. ‘De mensen die mij kennen, weten dat ik nooit stilzit en dat ik niet gelukkig word van routine.’

Hij stopt met zijn restaurant, omdat hij heeft gedaan wat hij wilde: met zijn keuken laten zien wat het is om de natuur je menu te laten bepalen.

Catering en events
Vanaf 2018 gaat Jonathan zich meer richten op catering en events, in samenwerking met zijn partners van Edel in Amsterdam. Restaurant Vork & Mes gaat door als Hydrapier en is te boeken voor besloten diners en events.

Kwekerij
Zijn kwekerij Eerlijke Oogst blijft actief. ‘Dat is voor mij een speeltuin en blijft mijn bron van inspiratie. De oogst wordt straks verwerkt voor de catering. Zo blijf ik dicht bij mijn passie.’

Menu
Tot het eind van het jaar kun je zogezegd terecht voor een menu met daarin de absolute klassiekers, de hoogtepunten van de afgelopen tien jaar. Reserveren kan via de website van restaurant Vork & Mes in Hoofddorp.

ChefsFriends wenst Jonathan veel succes met zijn nieuwe stap. We gaan het met belangstelling volgen.

[infobox title=’Voorvechter van ‘Echt Eten’’]Jonathan Karpathios is voorvechter van ‘Echt Eten’. Zijn voornaamste businesspartner is Moeder Natuur. Onder de rook van Schiphol heeft hij zijn eigen kwekerij, met de naam ‘Eerlijke Oogst’. Daar spreekt hij over zijn filosofie: wat is ‘Echt Eten’, hoe ziet dat eruit en hoe werk je samen met Moeder Natuur?

[/infobox]

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.