Nieuws

Kippennacht 3.0 bij Rijks Restaurant in Amsterdam

Kip van ’t Spit, vodka-appelsap, magnumflessen wijn en milkshakes. Het is het recept van de Kippennacht 3.0 van Rijks Restaurant in Amsterdam. In de nacht van zondag 25 op maandag 26 augustus kun je tussen 21.00 en 01.00 uur aanschuiven. De prijs per persoon bedraagt 42 euro.

In de nacht van zondag 25 op maandag 26 augustus is het tijd voor Kippennacht 3.0, zo laat het met een Michelinster bekroonde Rijks Restaurant in Amsterdam weten. De organisatie is in handen van Rijks, Appelsap en TNO Milkshake Farmers.

Kip van ’t spit
Van 21.00 uur tot 01.00 uur kun je aanschuiven voor kip van ’t spit, vodka-appelsap, magnumflessen wijn en milkshakes.

Lees ook: Chef beste restaurant van de wereld gast Joris Bijdendijk

Menuprijs
Als gast heb je anderhalf uur de beschikking over je tafel en aansluitend is er plek aan de bar en/of de keukencounter voor drankjes en muziek. De menuprijs bedraagt 42 euro per persoon.

Reserveren
Reserveren kan via de website van Rijks Restaurant. Daar lees je ook over de voorwaarden en kun je terecht voor meer informatie. Vragen kun je stellen door een e-mail te sturen naar reserveren@rijksrestaurant.nl.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Erik van Loo serveert romantische brunch in het park

Volgend artikel

Wilco Berends over olijfolie in de keuken van De Nederlanden

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.