Nieuws

Kerstconcert en kliekjesdag bij Hostellerie de Hamert

Bij Hostellerie de Hamert in Wellerlooi vindt zondag 23 december een kerstconcert plaats. Dit wordt omlijst met een menu van drie gangen en de kosten bedragen 45 euro. Donderdag 27 december wordt het jaar afgesloten met een zogeheten kliekjesdag. Als gast kun je meehelpen met het leegmaken van de koelkast.

Vanwege het succes van vorig jaar wordt in 2018 opnieuw een kerstconcert gegeven in Hostellerie de Hamert. Zondag 23 december komt Harmonie de Vriendenkring uit Well optreden.

Kerstgerechten
Vooraf, in de pauze en als afsluiting worden drie smakelijke kerstgerechten geserveerd. De prijs bedraagt 45 euro exclusief drank.

Koelkast leegmaken
De laatste werkdag van het jaar is kliekjesdag bij Hostellerie de Hamert. Dat betekent dat jij kunt helpen met het leegmaken van de koelkast.

Vijf gangen
Je geniet van een kliekjesmenu van vijf gangen voor 52,50 euro per couvert. Aperitief en koffie of thee met zoete lekkernijen zijn inbegrepen.

Reserveren
Heb je interesse? Neem dan contact op met Hostellerie de Hamert in Wellerlooi. Dat kan via telefoonnummer (077) 473 12 60 of e-mailadres info@hamert.nl.

Vorig artikel

Internationale prijs voor interieur restaurant Fred in Rotterdam

Volgend artikel

Mindfulness-arrangement bij hotel Pulitzer Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.