Nieuws

Kennismaken met vernieuwde restaurants Villa Ruimzicht Doetinchem

Villa Ruimzicht in Doetinchem is het nieuwe jaar begonnen met twee gerestylede restaurants. Arthur’s en Bar & Bites hebben een andere look & feel gekregen en werken sinds 1 januari met een nieuwe menukaart. Om kennis te kunnen maken, zijn twee arrangementen samengesteld.

Het Doetinchemse Hotel Villa Ruimzicht is 2016 fris begonnen. Beide restaurants zijn in de afgelopen periode onder handen genomen en van start gegaan met onder andere een nieuwe menukaart.

Om gasten (opnieuw) voor te stellen aan Arthur’s en Bar & Bites zijn twee arrangementen samengesteld.

Arrangementen
De ‘Friday Night Special’ kost 75 euro per persoon en bestaat uit een driegangendiner in één van de restaurants, ontvangst met bubbels, een overnachting in een lifestyle kamer, een live cooking ontbijt in de kookstudio en een late check-out op zaterdag.

Dit arrangement is geldig op vrijdag in januari, februari en maart, op basis van beschikbaarheid. Reserveren kan hier.

Wellness
Wie kiest voor ‘Wellness’, kan genieten van een verblijf in het vlakbij gelegen Thermen Palestra, wordt eveneens ontvangen met bubbels, overnacht in een lifestyle kamer en geniet de volgende ochtend van een live cooking ontbijt in de kookstudio.

De kosten voor dit arrangement, dat op basis van beschikbaarheid kan worden gereserveerd in januari en februari, bedragen 69,50 euro. Reserveren kan via deze link.

Vorig artikel

Restaurant Cordial in Oss serveert Facebook Wintermenu

Volgend artikel

Duo ’t Schulten Hues start lunchconcept &Friends Zutphen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.