Nieuws

Kennismaken met Ryanne bij De Herberg van Smallingerland

De Herberg van Smallingerland in het Friese Rottevalle heeft een nieuwe gastvrouw. Om kennis met haar te maken is er een speciaal Ryanne Kennismakingsarrangement samengesteld.

Ryanne Rinsma is in december 2018 begonnen bij het gastronomische restaurant nabij Drachten. Om kennis met haar te maken is er voor gasten een speciaal arrangement samengesteld begin februari.

Het Ryanne Kennismakingsarrangement bestaat uit:

  • aperitief naar keuze
  • 6-gangen Ryanne-menu
  • bijpassende wijnen
  • koffieservies

Het 6-gangenmenu all-in arrangement wordt aangeboden voor 99 euro per persoon en is geldig van 5 tot en met 9 februari. Reserveren kan door te bellen met 0512-342064.

De Herberg van Smallingerland is gevestigd in een monumentaal pand daterend uit 1791. Sinds 1995 zijn Freddie Bult en Aukje Westerhof de uitbaters.

De kookstijl omschrijft chef Bult als ‘nieuw Nederlands’, waarbij het liefst met regionale producten werkt in een klassieke stijl met moderne elementen. Het restaurant werkt met een open structuur, waarbij het keukenpersoneel meeloopt met de bediening.

Sinds 2000 is de oude schutstal naast het restaurant omgebouwd tot luxe gastenverblijf. Handig na een uitgebreid diner als je iets verder woont. Vanuit Utrecht ben je via de A27, A6 en A7 binnen anderhalf uur in Rottevalle.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des Rôtisseurs en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Lunch in Yamazato Restaurant in Amsterdam

Volgend artikel

Voordeelmenu bij eerder eten bij Fris in Haarlem

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.