Nieuws

Kampioensarrangement bij Avant-Garde Van Groeninge Eindhoven

Eindhoven is kampioenenstad. PSV kroonde zich afgelopen weekeinde tot landskampioen in het betaalde voetbal en Oranje Zwart is de beste hockeyclub van het seizoen. Reden voor Avant-Garde Van Groeninge om een speciaal kampioensarrangement aan te bieden in het sterrestaurant.

‘Wij feliciteren PSV en Oranje Zwart met het behalen van hun landskampioenschap en vieren deze titel graag met gasten’, zo laat Chantal Elias-van Groeninge weten aan ChefsFriends.

Michelinster
Reden voor het met één Michelinster bekroonde restaurant om het kampioensarrangement aan te bieden.

All-in
‘Vijf gangen all-in voor slechts 90 euro per persoon’, aldus Chantal. ‘Reserveer dus snel en proef de smaak van de overwinning.’

Reserveren
Voor meer informatie over het arrangement kun je bellen met (040) 250 56 40 of mailen naar info@restaurantavantgarde.nl.

Restaurant Avant-Garde Van Groeninge staat onder leiding van Johan van Groeninge en is gevestigd in het Philips Stadion in Eindhoven.

Vorig artikel

Rog en shiitake op de OFYR

Volgend artikel

De week op Instagram: zonneschijn en hoge temperaturen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.