Nieuws

Kamer Pulitzer Amsterdam wordt tijdelijke beauty boutique

In één van de kamers van het Pulitzer Amsterdam opent woensdag 4 november een pop-up beauty boutique. De shop krijgt een eigen ingang aan de Prinsengracht en is daardoor ook toegankelijk voor gasten die niet verblijven in het hoofdstedelijke vijfsterrenhotel.

De tijdelijke beauty boutique is het gevolg van een samenwerking tussen Pulitzer Amsterdam en het 100 procent natuurlijke cosmeticamerk Dr. Hauschka.

Prinsengracht
‘Voor het eerst in onze 50-jarige geschiedenis is iedereen nu ook welkom voor een rustgevende gezichts- of lichaamsbehandeling’, zo laat het hotel weten aan ChefsFriends.

De pop-up vestiging opent woensdag 4 november en heeft een eigen entree aan de Prinsengracht.

Dr. Hauschka
De holistische benadering van Dr. Hauschka zorgt ervoor dat niet alleen je huid en uiterlijke schoonheid opknappen, maar ook je innerlijke wereld goed wordt verzorgd. De gecertificeerde therapeuten verzorgen jouw huid met 100 procent natuurlijke producten die volledig worden afgestemd op wat jouw lichaam nodig heeft.

Hotel
Voor prijzen en behandelingen kun je terecht op de website van hotel Pulitzer Amsterdam. De beauty boutique is tot ten minste eind februari 2021 geopend van woensdag tot en met zondag.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

François Geurds gaat koken met Franse driesterrenchef

Volgend artikel

Waarom hoort rode wijn niet alleen bij vlees?

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.