Nieuws

Juliana in Valkenburg maakt eten met vrienden aantrekkelijk

Restaurant Juliana in Valkenburg aan de Geul heeft een leuk arrangement voor gezelschappen van vier personen. ‘Speciaal voor vrienden en vrienden van vrienden’, aldus de initiatiefnemers. ‘Een amuse, een driegangenmenu naar keuze, twee flessen begeleidende wijn, tafelwater en koffie voor een totaalprijs van 201,60 euro.’

‘Friend will be Friends, surely when they eat together’, zo wordt de friends special van restaurant Juliana in Valkenburg aangekondigd.

Vriendendiner
Het hele jaar, met uitzondering van feestdagen en special event nights, geniet je in de Limburgse eetgelegenheid van een diner all-in voor vier personen voor een totaalprijs van 201,60 euro.

Het vriendendiner bestaat uit een amuse, een keuzemenu van driegangen, twee flessen begeleidende wijn, tafelwater en koffie La Fève.

Speciaal voor vrienden
‘Speciaal voor vrienden en vrienden van vrienden’, aldus de initiatiefnemers. Reserveren kan via de website van Juliana, vermeld er wel bij dat je voor de friends special komt.

Keuzemenu
Restaurant Juliana werkt met een regelmatig wisselend keuzemenu, met ‘toegankelijke met verse en zoveel mogelijk biologische streekproducten bereide gerechten’.

Koos van Noort
De keuken staat onder leiding van Koos van Noort, die werkzaam was bij onder andere Prinses Juliana, Winseler Hof en Kurhaus.

Vorig artikel

Auberge de Zwaan is Brabants aspergerestaurant 2016

Volgend artikel

Genieten van asperges met wandeling langs Limburgse restaurants

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.