Nieuws

Jubileummenu bij Aan de Zweth in Schipluiden

Restaurant Aan de Zweth in Schipluiden tussen Delft en Rotterdam bestaat 5 jaar. Daarom is er in januari en februari een speciaal jubileummenu voor een vaste feestprijs.

Het gaat om een jubileummenu van 5 gangen met de beste signatuurgerechten van chef-kok Joris Peters, waaronder een gerecht met Noordzeekrab, curry en kalfstartaar.

Het jubileummenu wordt aangeboden voor een feestprijs van 99 euro. Dan krijg je van het huis vooral een heerlijk glas Moët & Chandon Réserve Impériale champagne.

Het jubileummenu is in januari en februari te nuttigen. Reserveren kan hier.

Restaurant Aan de Zweth bestaat in januari 5 jaar. Daarvoor heette het restaurant De Zwethheul waar onder andere toppers als Erik van Loo en Mario Ridder kookten. Tegenwoordig staat Joris Peters achter de kachel die samen met zijn vrouw eigenaar is van restaurant Aan de Zweth en vrij vlot na het starten van hun zaak een Michelinster kregen.

Het restaurant ligt pal aan het water en vormt door de rust buiten en de relaxte sfeer binnen een ideale plek om te onthaasten, en dat op steenworp afstand van het drukke en hectische Rotterdam. Restaurant Aan de Zweth is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Lees ook onze foodblog over Aan de Zweth.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dry January-menu bij De Burgemeester in Linschoten

Volgend artikel

Haralds Hospitality: Wel of niet gerecht uitleggen?

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.