Nieuws

Jubileummenu van acht gangen bij Villa la Ruche in Voorburg

Feest in Voorburg! Restaurant Villa la Ruche bestaat acht jaar en dat wordt op bijzondere wijze gevierd. Chef-kok en eigenaar Marko Karelse serveert tot en met 2 december een jubileummenu van acht gangen met daarin de beste gerechten van de afgelopen jaren.

Marko Karelse staat stil bij het 8-jarig bestaan van Villa la Ruche. In zijn restaurant in Voorburg staat tot en met 2 december een jubileummenu op de kaart.

Klassiekers
Dit menu bestaat uit de beste gerechten van de afgelopen jaren. Wie reserveert, krijgt acht gerechten geserveerd die zijn bijgeschaafd tot klassiekers van een constant niveau en zes bijpassende wijnen. De ontvangst is met een bruisend aperitief.

All-in
Dit speciale menu is tot en met 2 december beschikbaar en wordt aangeboden voor een prijs all-in van 99 euro per persoon. Wil je alleen het menu, dan betaal je daarvoor 55 euro per persoon.

Reserveren kan via de website van Villa la Ruche, dat is aangesloten bij JRE Nederland, of telefonisch via nummer (070) 386 01 10 onder vermelding van ‘Jubileummenu’.

Vorig artikel

Blog: 90.000 koks en obers gezocht

Volgend artikel

Wildexcursie met wilddiner bij The Hunting Lodge in Rozendaal

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.