Jubileummenu bij Aan de Zweth in Schipluiden
Restaurant Aan de Zweth in Schipluiden, net ten noorden van Rotterdam, bestaat tweeënhalf jaar. Dat wordt op een mooie manier gevierd met een jubileummenu. Dit menu wordt voor een periode van tweeënhalve maand aangeboden.
Het is hard gegaan met Joris en Anjeta Peters de afgelopen tweeënhalf jaar. Na de start van het restaurant werd het al vrij vlot bekoord met een Michelinster.
Om deze mijlpalen te vieren, biedt Aan de Zweth een jubileummenu aan. Dit menu staat volledig in het teken van feestelijk verwennen.
‘We starten met een glas champagne, waarna we u het beste van tweeënhalf jaar Aan de Zweth laten proveren in de vorm van zeven signatuurgerechten. Diverse amuses, mineraalwater en koffie of thee met friandishes zijn inbegrepen’, zo laten Joris en Anjeta weten in hun nieuwsbrief.
Het menu kost 250 euro all-in voor twee personen, dus 125 euro per persoon. Het jubileummenu is te reserveren van 7 juli tot en met 24 september. Reserveren kan via info@aandezweth.nl of telefonisch: 010-4704166.
Restaurant Aan de Zweth is gevestigd aan de Rotterdamseweg 480 in Schipluiden, niet ver van Rotterdam Airport en de stad Rotterdam. Het restaurant ligt pal aan de Delftse Schie zodat je als gast schitterend uitzicht hebt op het water en de voorbij varende boten.
Aan de Zweth is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique. Het bekendste gerecht van chef-kok Joris Peters is Noordzeekrab met curry en kalfstartaar.