Nieuws

Jubileumeditie Chefs Revolution van De Librije in september

It’s revolution time again! De vijfde editie van Chefs Revolution is op zondag 12 en maandag 13 september. Ook dit jaar vinden alle festiviteiten plaats in en om De Librije en Theater De Spiegel in Zwolle. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf begin juli.

Vanwege corona kon de jubileumeditie niet plaatsvinden in 2020, maar nu zien organisatoren Thérèse en Jonnie Boer en het team van Port Culinair onder leiding van Carola en Thomas Ruhl wel mogelijkheden.

Gastronomisch genieten toegankelijk maken voor een breder publiek, dat is waar Chefs Revolution voor staat. Dat gebeurt met kookdemonstraties van topchefs, een wijn- en spijspaleis, kookwedstrijden, bijzondere wijnworkshops en de BOERenmarkt XL.

Op het programma staan onder andere Daniel Humm*** van Eleven Madison Park in New York, Lucas Mraz** van restaurant Mraz & Sohn in Vienna en Norbert Niederkofler*** van St. Hubertus in het Italiaanse San Cassiano.

Kaarten
Tickets zijn vanaf begin juli te verkrijgen via de website van Chefs Revolution en kosten 79,95 euro per persoon per dag. Als je daar je mailadres achterlaat, krijg je een melding als de verkoop van start gaat.

Vanwege de actuele omstandigheden is het dit jaar ook mogelijk de kookdemonstraties bij te wonen via een livestream. De kosten hiervoor bedragen 24,95 euro. Het is ook een optie om alleen de BOERenmarkt XL te bezoeken (12,50 euro per persoon).

UPDATE woensdag 7 juli
Thérèse en Jonnie Boer hebben vandaag laten weten de vijfde editie van Chefs Revolution te verplaatsen naar 4 en 5 september 2022. Er zijn op dit moment vanwege alle actuele ontwikkelingen te veel restricties en die maken het onmogelijk er een spetterend jubileum van te maken. Maar er is ook goed nieuws: volgend jaar komen ze met een knal terug. En alle chefs die er zouden zijn, hebben al toegezegd er in 2022 alsnog bij te zijn.

Lees ook:
ChefsRevolution 2016: Backstage met Jonnie en Thérèse
Vlog: Op zoek naar antwoorden op ChefsRevolution 2016

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nederlandse chefs in Amerikaanse lijsten met beste restaurants

Volgend artikel

Deel 2 video-interview chef Martijn Kajuiter

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.