Nieuws

Jubileumarrangement bij 100-jarige ’t Lansink in Hengelo

Tuindorphotel en restaurant ’t Lansink in Hengelo bestaat op 25 november 100 jaar. Om dat te vieren, kun je in de maanden juli en augustus een Jubileum Arrangement reserveren. Je geniet voor 100 euro per persoon van een overnachting inclusief ontbijt en een viergangenmenu van sterchef Lars van Galen.

Met het Jubileum Arrangement beleef je als gast de complete Lansink-ervaring, aldus eigenaren Richard van den Hoeven en Lars van Galen.

Sterrestaurant
’t Lansink, hotel én sterrestaurant, in Hengelo bestaat op 25 november 2016 liefst 100 jaar. Een heel goede reden om bij stil te staan.

Overnachting
Het arrangement bestaat uit een overnachting in een Kamer Royale, een uitgebreid Lansink-ontbijt, een viergangendiner en een glas Champagne Taittinger.

De kosten bedragen 100 euro per persoon en is alleen beschikbaar op basis van twee personen per kamer.

Menu
In juli bestaat het menu uit onder andere makreel, coquilles, kalf en marquise. De maand daarop geniet je van onder meer tonijn, paling, rund en aardbei.

Voor de liefhebber heeft sommelier Marleen Kuipers bij de gerechten passende klassieke wijnen geselecteerd.

Reserveren
Wil je alleen genieten van het menu van vier gangen, dan kan dat ook. In dat geval bedragen de kosten 100 euro voor twee personen.

Dit inclusief glas champagne en twee amuses. Let op: dit arrangement is niet beschikbaar op zaterdag en alleen per tafel te reserveren.

Voor reserveringen, informatie en voorwaarden kun je een e-mail sturen naar info@hotellansink.com of bellen met (074) 291 00 66.

Vorig artikel

Soenil Bahadoer houdt kliekjesavond bij De Lindehof in Nuenen

Volgend artikel

Videoverslag: Wijncurcus op Mallorca

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.