Nieuws

Jubileum Bord’Eau: diner Gagnaire en Richard van Oostenbrugge

Het met twee Michelinsterren bekroonde Bord’Eau Restaurant Gastronomique in hotel De L’Europe in Amsterdam viert het 5-jarig bestaan met een bijzonder evenement. Chef Richard van Oostenbrugge verzorgt op zondag 20 en maandag 21 november een exclusief diner in samenwerking met de Franse driesterrenchef Pierre Gagnaire.

Bord’Eau Restaurant Gastronomique viert in 2016 het 5-jarig bestaan en speciaal voor deze gelegenheid slaat tweesterrenchef Richard van Oostenbrugge de handen ineen met Pierre Gagnaire.

Hotel Balzac Parijs
De Franse driesterrenchef is eigenaar van restaurant Pierre Gagnaire in hotel Balzac in Parijs.

Op zondag 20 en maandag 21 november serveren ze gezamenlijk een exclusief diner van acht gangen in het door Michelin bekroonde restaurant van hotel De L’Europe in Amsterdam.

De L’Europe
Richard is sinds 2010 executive chef van hotel De L’Europe. In die functie is hij verantwoordelijk voor de keukens van Bord’Eau, Hoofdstad Brasserie, Hét Terras, Freddy’s Bar en lobbylounge De Promenade.

Reserveren
Een plek aan tafel is beschikbaar vanaf 280 euro per persoon, exclusief dranken. Een wijnarrangement kun je reserveren voor een vanaf-prijs van 120 euro.

Voor reserveringen en verdere informatie kun je een e-mail sturen naar restaurant@deleurope.com of bellen met telefoonnummer (020) 531 16 19.

Michelin
Bord’Eau is door Michelin bekroond met twee sterren en is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Nieuwe identiteit voor restaurant SERRE. in Okura Hotel Amsterdam

Volgend artikel

Hoofdrol voor wasabi in nieuwe menu Taiko Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.