Nieuws

Jubilaris Peter Bruins krijgt eigen menu

Een icoon in de Nederlandse gastronomie, gastheer Peter Bruins, heeft nu zijn eigen menu. Bruins is maar liefst 40 jaar in dienst bij een van de bekendste restaurants van Nederland, De Bokkedoorns in Overveen.

Op 1 januari jongstleden was Bruins exact 40 jaar in dienst van De Bokkedoorns. Een ongekende prestatie in het vak, zeker gezien de hedendaagse snelle mutaties in de zwarte en witte brigade.

Ter gelegenheid van zijn jubileum heeft Peter voor de maanden januari en februari twee van zijn favoriete menu’s samengesteld. Beide maanden kunnen gasten kiezen over de Peter Bruins Menu’s.

De menuprijs van dit 5 gangenmenu bedraagt 90 euro per persoon. Om het jubileum van Peter te vieren, biedt De Bokkedoorns gasten een glas champagne als aperitief aan.

Wie wil genieten van het Peter Bruins Menu kan reserveren door te bellen met 023-5263600. Vergeet niet te vermelden dat je voor het Peter Bruins Menu komt.

Restaurant De Bokkedoorns behoort tot de absolute top van Nederland. Het restaurant wordt culinair geleid door Roy Eijkelkamp en beschikt sinds jaar en dag over twee Michelinsterren. De Bokkedoorns ligt verscholen in de duinen tussen Overveen en Bloemendaal aan Zee

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Prijs voor Margo Reuten en Petro Kools van restaurant Da Vinci

Volgend artikel

Wijn-spijsarrangement Alois Lageder bij Avant-Garde Van Groeninge

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.