JRE-Nederland presenteert vijf nieuwe leden

Vijf restaurants kunnen zich als nieuw lid benoemen van restaurantvereniging JRE-Nederland. Bij de vijf aanwinsten bevinden zich er drie in de provincie Limburg.
De benoeming van de nieuwe leden werd onlangs bekendgemaakt bij Restaurant Sillyfox in Veghel tijdens een partnerlunch. De nieuwe leden zijn:
- Ambrozijn in Valkenburg aan de Geul van Sven en Joëlle Nijenhuis
- Aroma in Vaassen van Pasquale Carfora
- Au Coin des Bons Enfants in Maastricht van Timo Reichelt en Lino de Vrede
- Rura in Roermand van Remie en Naomi Habets
- Savarin in Rijswijk van Stephanie Nunes Querido (restaurant was al langer lid)
Met deze nieuwe leden telt JRE-Nederland nu 39 leden. Tijdens deze bijzondere lunch stelden de nieuwe leden zich niet alleen persoonlijk maar ook culinair voor. Iedere gang werd door een van de chefs gekookt.
Naast nieuwe leden reikte voorzitter Marko Karelse prijzen uit. Zo werd Yornie van Dijk van Basiliek in Harderwijk benoemd tot Chef van het Jaar. Ging Liset Bom van Cèpes in Otterlo met de titel Gastvrouw van het Jaar aan de haal. En pakte Restaurant Ledeboer in Almelo de titel Restaurant van het Jaar.
Lees ook:
Voormalige kerk in Valkenburg is nu restaurant Ambrozijn
Restaurant Aroma opent in voormalig onderkomen De Leest
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Zeeuwsche Zoute, Schmidt Zeevis, la Fève chocolade en desserts, Grape ‘N’ Green, Nederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.