Nieuws

JRE-Nederland presenteert vijf nieuwe leden

Vijf restaurants kunnen zich als nieuw lid benoemen van restaurantvereniging JRE-Nederland. Bij de vijf aanwinsten bevinden zich er drie in de provincie Limburg.

De benoeming van de nieuwe leden werd onlangs bekendgemaakt bij Restaurant Sillyfox in Veghel tijdens een partnerlunch. De nieuwe leden zijn:

  • Ambrozijn in Valkenburg aan de Geul van Sven en Joëlle Nijenhuis
  • Aroma in Vaassen van Pasquale Carfora
  • Au Coin des Bons Enfants in Maastricht van Timo Reichelt en Lino de Vrede
  • Rura in Roermand van Remie en Naomi Habets
  • Savarin in Rijswijk van Stephanie Nunes Querido (restaurant was al langer lid)

Met deze nieuwe leden telt JRE-Nederland nu 39 leden. Tijdens deze bijzondere lunch stelden de nieuwe leden zich niet alleen persoonlijk maar ook culinair voor. Iedere gang werd door een van de chefs gekookt.

Naast nieuwe leden reikte voorzitter Marko Karelse prijzen uit. Zo werd Yornie van Dijk van Basiliek in Harderwijk benoemd tot Chef van het Jaar. Ging Liset Bom van Cèpes in Otterlo met de titel Gastvrouw van het Jaar aan de haal. En pakte Restaurant Ledeboer in Almelo de titel Restaurant van het Jaar.

Lees ook:
Voormalige kerk in Valkenburg is nu restaurant Ambrozijn
Restaurant Aroma opent in voormalig onderkomen De Leest

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Dutch Mountain Trail: zien, ruiken, voelen en ervaren

Volgend artikel

Geert-Jan Heesterbeek van La Fève over chocolade

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.