Nieuws

JRE-Nederland: Fine dining voor jongeren met 50% korting

Jongeren tot 27 jaar krijgen van 7 tot 13 oktober de kans om kennis te maken met fine dining, en dat tegen de helft van de prijs. Maar liefst 41 restaurants verspreid over heel Nederland, en één op Bonaire, doen mee aan deze speciale actie, georganiseerd door JRE-Nederland.

Het doel van actie is om de jongere generatie te laten ervaren dat culinaire hoogstandjes en fine dining voor iedereen toegankelijk en ontspannen is. Volgens voorzitter Marko Karelse van JRE-Nederland en eigenaar van restaurant Villa La Ruche in Voorburg is er onder jongeren vaak sprake van “koudwatervrees” als het gaat om gastronomisch dineren.

‘Jongeren geven gerust veel geld uit aan een dance of muziek festival, maar een fine dining restaurant met een Michelinster wordt als duur en zelfs een beetje streng gezien. Met deze actie bewijzen wij met alle 42 leden van JRE-Nederland graag het tegendeel’, aldus Karelse.

Reserveren onder het motto ‘Jongerenweek’

Reserveren kan telefonisch of, afhankelijk van het restaurant, online. Om deel te nemen aan de actie, dient bij het reserveren de term ‘Jongerenweek’ te worden genoemd. Het aanbod is gebaseerd op beschikbaarheid en niet te combineren met andere acties. Vergeet niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen om van de korting te kunnen profiteren.

Extra prijzen te winnen

Als extraatje maken drie gelukkige deelnemers kans op fantastische prijzen, zoals een illy koffiemachine, een JRE-giftcard ter waarde van 225 euro die te besteden is bij een restaurant naar keuze, of een illy Art Collectie.

Over JRE

JRE-Jeunes Restaurateurs is een internationale vereniging van jonge restaurateurs die hun passie voor gastronomie delen. De vereniging bestaat uit meer dan 390 restaurants en 160 hotels in 16 verschillende landen. De chefs van JRE combineren topkooktalent met een liefde voor lokale producten en traditie, en creëren zo unieke culinaire ervaringen met een warme gastvrijheid.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

René Koelman (Bourgondisch Lifestyle) over gezamenlijk genieten van kaasbox

Volgend artikel

François Geurds transformeert FG Food Labs naar Franky’s Grill

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.