Nieuws

Jouw vraag over ChefsRevolution in de vlog van ChefsFriends

It’s revolution time! Zondag 18 en maandag 19 september vindt in om restaurant De Librije in Zwolle het tweedaagse culinaire evenement ChefsRevolution plaats. ChefsFriends is mediapartner en gaat in een vlog op zoek naar antwoorden op vragen. En die vragen komen van jou, hopen wij.

Twee dagen staan De Librije en Theater De Spiegel in het teken van gastronomie op het hoogste niveau.

Jonnie Boer
Tijdens ChefsRevolution, een initiatief van Jonnie en Thérèse Boer, vinden interactieve kookdemonstraties, masterclasses, proeverijen en een kookwedstrijd plaats en is er onder andere een BOERenmarkt XL.

Vloggen
ChefsFriends is mediapartner van het evenement en gaat onder andere vloggen. In die vlog willen we vragen beantwoorden van jou!

Keuken
Wil jij van Jonnie horen wat de trends zijn voor het najaar of van Virgilio Martinez weten wat het geheim is achter het succes van de Peruaanse keuken?

Ben jij benieuwd welke wijn Thérèse aanbeveelt voor de herfstmaanden of hoor je graag wat de trend van deze winter gaat worden?

Leverancier of producent
Heb je een vraag voor een van de aanwezige chefs, sommeliers, leveranciers of producenten, mail die dan naar rik@chefsfriends.nl of richard@chefsfriends.nl. Wie weet hoor jij het antwoord terug in de video.

#chefsfriends
Wat ook kan, is je vraag stellen via Twitter. Gebruik daarbij de hashtag #chefsfriends, zodat wij jouw vraag gemakkelijk kunnen vinden.

Onze camera’s zijn opgeladen, dus kom maar door met die inspirerende en nieuwswaardige vragen. It’s revolution time!

Vorig artikel

Nieuwe uitstraling voor restaurant Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven

Volgend artikel

Videoverslag ChefsRevolution zondag 18 september

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.