Nieuws

Joris Peters serveert nazomermenu bij Aan de Zweth

De herfst is officieel begonnen. Voor wie nog maar moeilijk afscheid kan nemen van de zomer, serveert Joris Peters tot en met vrijdag 18 oktober in zijn met een Michelinster bekroonde restaurant Aan de Zweth in Schipluiden een Nazomermenu. Let op: niet beschikbaar op zaterdag en zondag.

‘Met dit menu is het wel heel fijn genieten van de nazomer’, aldus sterchef Joris Peters.

Tot en met vrijdag 18 oktober serveert hij in restaurant Aan de Zweth zijn zogeheten Nazomermenu, dat beschikbaar is als lunch en als diner.

Lunch en diner
Het lunchmenu bestaat uit twee gangen (voor- en hoofdgerecht) inclusief diverse amuses en kost 29 euro. Het diner is een menu van vijf gangen inclusief sprankelend aperitief en diverse amuses voor 65 euro.

Reserveren
Lunch en diner zijn enkel vooraf te reserveren onder vermelding van ‘Nazomermenu’ en zijn niet beschikbaar op zaterdag en zondag. Je reservering kun je plaatsen door deze link te volgen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Menu ‘Intens Genieten’ bij restaurant Cordial in Oss

Volgend artikel

Chris Naylor van Vermeer Amsterdam is SVH Meesterkok

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.