Nieuws

Jongeren eten met korting bij restaurants JRE-Nederland

Ben je jonger dan 26 jaar, dan kun je in de week van 2 tot en met 8 juni voordelig eten bij de restaurants die zijn aangesloten bij JRE-Nederland. De leden van deze restaurantvereniging geven jou dan een korting van 50 procent op de menuprijs, dranken zijn niet inbegrepen.

De JRE Jongerenweek is een jaarlijks initiatief van JRE-Nederland. De meer dan dertig aangesloten Nederlandse restaurants geven jongeren tot en met 25 jaar in die periode een korting van 50  procent op de menuprijs.

Actie
In 2019 vindt deze speciale week plaats van 2 tot en met 8 juni. Voor dranken geldt de korting niet en de actie kan ook niet worden gecombineerd met eventuele andere acties of aanbiedingen.

Voordelig
Wil je voordelig kennismaken met eten op hoog niveau, neem dan telefonisch contact op met het restaurant van jouw voorkeur.

Reserveren
Let op: het is belangrijk dat jij je legitimatiebewijs meeneemt. De korting geldt niet voor tafelgenoten die niet voldoen aan de hierboven genoemde criteria. Alle aangesloten restaurants kun je vinden op de website van JRE-Nederland.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zo serveer je thuis de juiste kaasplank

Volgend artikel

Champagneproeverij bij Damianz in Het Arresthuis in Roermond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.