Vakantie in eigen land

‘Joie de Vivre’ bij Savarin in Rijswijk

Met het ‘joie de vivre’-arrangement van hotel en restaurant Savarin in Rijswijk geniet je volop van goed eten, een heerlijke nachtrust en ontspannende wellness. En in de ochtend word je rustig wakker, terwijl je geniet van een uitgebreid champagneontbijt. Wil je eropuit? Den Haag en Delft liggen om de hoek.

Dit levenslustige arrangement kost 97,50 euro per persoon bij verblijf op een luxe comfort kamer. Na een warm welkom en een smakelijk glaasje bubbels heb je alle tijd voor jezelf.

Spa en wellness
Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Delf of Den Haag, of geniet gratis van de spa- en wellnessfaciliteiten die in het hotel aanwezig zijn. In de avond ga je aantal voor een gastronomisch driegangendiner en de volgende dag begin je met een uitgebreid champagneontbijt.

Arrangement
Bij een verblijf op vrijdag of zaterdag, geldt een toeslag van 12,50 euro per persoon. En met onderstaande opties breid jij je arrangement gemakkelijk en snel uit.

  • Even uitwaaien op de fiets 17,50 euro p.p. 
    Fiets naar Delft, Den Haag, Scheveningen, Kijkduin of het Westland en geniet onderweg van een Savarin lunchpakket.
  • Borrelen in de tuin 21,25 euro p.p. (op het terras of picknickkleedje in het park)
    Fles rosé, keuze uit vier soorten rosé, en een luxe borrelplateau met charcuterie, olijven, notenmix, cornichons, Amsterdamse uitjes, Oud Hollandse kaas, Franse kaas en brood.
  • Tijd voor romantiek 15 euro
    Hotelkamer versierd met rozenblaadjes en kaarsverlichting en luxe Savarin bonbons.
  • Extra’s op de kamer
    Fles champagne 79,50 euro
    Fles cava 39,50 euro
    Fles huiswijn 26,50 euro
    Huisgemaakte amuses , 3 p.p. 9,50 euro p.p.
  • Upgrade naar een luxere kamer
    Topexecutive kamer 50 euro
    Junior suite 100 euro
    Presidential Suite 300 euro
  • Diner completeren met ons all-inconcept 40 euro p.p.
    Aperitief, tafelwaters, bijpassend wijnarrangement en koffie-/theeservies met huisgemaakte friandises.
  • Nog meer culinair genieten
    Uitbreiding naar een 4-gangenmenu 10 euro per persoon
    Uitbreiding naar een 5-gangenmenu 19,50 euro per persoon
    Uitbreiding naar een 6-gangenmenu 27,50 euro per persoon
Vorig artikel

Geniet bij Merlet in Schoorl van een gastronomische beleving

Volgend artikel

Geert-Jan Vaartjes start restaurant Oan Tafel in Wergea

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.