Nieuws

Jeroen Boone executive chef hotel Pulitzer Amsterdam

Pulitzer Amsterdam heeft Jeroen Boone aangesteld als executive chef. In zijn rol is hij verantwoordelijk voor alle culinaire activiteiten in het hoofdstedelijke hotel. Dit najaar lanceert hij zijn menu in restaurant Jansz.

Jeroen krijgt in zijn nieuwe rol de leiding over restaurant Jansz, Pulitzer Garden, Pulitzer’s Bar en de evenementen van het hotel. In oktober presenteert hij zijn menu in restaurant Jansz.

Spectrum

De nieuwe eindverantwoordelijke komt over van Waldorf Astoria Amsterdam, waar hij verschillende functies vervulde. Zo was hij onder andere souschef van het met twee Michelinsterren bekroonde Spectrum. Ook het voormalige Bord’Eau in hotel De L’Europe staat op zijn cv.

Jeroen is bij Pulitzer Amsterdam de opvolger van Arnout van der Kolk, die in maart de overstap maakte naar Vineyard. Het vijfsterrenhotel is onderdeel van de Lore Group.

Lees ook:
Avani opent eerste Nederlandse hotel in Amsterdam
Nieuwe Wine Director voor Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Tjaco van Eijken nieuwe chef-kok van Restaurant Vermeer in Amsterdam

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en dessertsGrape ‘N’ GreenNederlandse Streekwijnen en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

André Gerrits brengt biografisch kookboek uit: ‘Eerlijk en rauw’

Volgend artikel

Zomerse biowijnen: fris, fruitig en perfect voor de BBQ

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.