Nieuws

Jazz and Wine bij Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum

In het Koetshuis van Landgoed Parc Broekhuizen in Leersum vindt zondagmiddag 30 januari een Jazz and Wine-concert van Joyce Stevens plaats. In een programma van zo’n anderhalf uur komen ‘de mooiste dingen in het leven’ samen: een betoverend jazzconcert, drie mooie wijnen met een klein, bijpassend gerecht en bijzondere verhalen.

Jazz and Wine is entertainment voor de levensgenieter, aldus Parc Broekhuizen. ‘Herontdek het wonder van de wijn via dit smaak-, geur- en luisteravontuur. En laat je verrassen door dit evenement dat wij in samenwerking met Joyce Stevens en haar jazzformatie The Jazz Gents organiseren.’

Voor tickets (85 euro p.p.) en meer informatie, de aanvang is om 15.30 uur, klik je op onderstaande link. Je verblijf op het landgoed verlengen? Denk dan een diner bij Bistro Lof of een overnachting op een van de prachtige kamers.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Tweede zaak in Haarlem voor sterchef Jozua Jaring

Volgend artikel

Koloniën van Weldadigheid: parel in eigen land (en Werelderfgoed)

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.