Nieuws

Jan Sobecki neemt restaurant Boreas over

Jan Sobecki, de huidige chef-kok van Chapeau! in Bloemendaal, neemt restaurant Boreas van Nico en Sonja Boreas over. Dat meldt MissetHoreca.nl.

Sobecki liet aan ChefsFriends.nl enige tijd geleden al weten dat hij een nieuwe uitdaging in het zuiden van het land gaat beginnen. Het is restaurant Boreas in Heeze geworden. Dat nieuws mag nu naar buiten.

Enige tijd geleden maakte Chapeau! bekend de deuren te sluiten. Voor Sobecki betekende het een zoektocht naar iets nieuws. Die zoektocht bracht hem naar Heeze, waar hij per 23 in het pand van Boreas samen met zijn vrouw een zaak gaat starten onder de naam Tribeca.

Wat Nico en Sonja Boreas gaan doen, is niet bekend. Het horecapaar heeft laten weten open te staan voor iets nieuws, zowel op eigen benen als in loondienst. Nico en Sonja Boreas runnen restaurant Boreas 15 jaar en bezitten sinds 2010 over twee Michelinsterren.

Vorig artikel

Zalm gegaard op kaneel en basilicum op de OFYR

Volgend artikel

Aspergemenu bij Brienen aan de Maas

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.