Nieuws

Jan Smink opent in Giethoorn zijn tweede restaurant

Ondernemer en chef Jan Smink opent woensdag 1 juli zijn tweede restaurant. De eetgelegenheid is gevestigd in Giethoorn en heeft de naam Bodelaeke inspired by Smink. ‘Goed, lekker en eerlijk eten met de signatuur van Jan Smink.’

Jan Smink is in Wolvega al actief met restaurant Smink en gaat nu dus van start met zijn tweede zaak. Bodelaeke inspired by Smink grenst aan Waterresort Bodelaeke aan de Jonenweg.

Bodelaeke
In een informele setting kun je volgens Jan ‘rekenen op kwaliteit’. Goed, lekker en eerlijk eten met de signatuur van Jan Smink. Op het ruime terras aan het water neem je plaats voor een kop koffie, een lunch of een diner, of om te loungen.

Terras
Met inachtneming van de RIVM-richtlijnen en regels biedt het terras plek aan zeventig gasten en het restaurant heeft ongeveer 46 couverts. Met de boot komen, kan ook. In dat geval kun je aanmeren aan de eigen steiger.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Hoe proef je verschil tussen zoet, zuur, tannine en alcohol in wijn?

Volgend artikel

Zonnige zomerse kazen voor op jouw terras

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.