Nieuws

Jan Marrees serveert zomermenu bij Marrees in Weert

Restaurant Marrees in Weert serveert in augustus het Marrees Zomermenu. Beschikbaar in vier, vijf of zes gangen. ‘Om vakantie te vieren, hoef je het land niet uit’, aldus chef Jan Marrees. ‘Bij ons is het de hele maand feest.’

Verwen jezelf in augustus met het Marrees Zomermenu, zo kondigt Jan Marrees het Marrees Zomermenu van Restaurant Marrees in Weert aan. De chef-kok en eigenaar serveert een speciaal menu, dat beschikbaar is in vier, vijf of zes gangen.

Restaurant Marrees
‘Vakantie vieren? Daar moet je het land niet voor uit! Bij Restaurant Marrees is het in de maand augustus elke dag feest.’

Voor het menu van vier gangen bedraagt de prijs 44 euro. Wie kiest voor vijf gangen, betaalt 55 euro en zes gerechten kosten 66 euro.

Lees ook: Restaurant Marrees internationale allure in Weert

JRE-Nederland
Reserveren kan door te bellen met telefoonnummer (0495) 45 20 28. Online je tafel regelen, kan ook. Ga daarvoor naar de website van Restaurant Marrees, dat is aangesloten bij JRE-Nederland.

Vergeet niet te vermelden dat je komt voor het ‘zomermenu’ en laat ook even weten of er dingen zijn waarmee rekening moet worden gehouden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Kreeftendag bij restaurant Eden in Valkenswaard

Volgend artikel

Elf Michelinsterren tekenen voor Winter BBQ Alliance Gastronomique

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.