Nieuws

Jamie’s Italian Restaurant opent vestiging in Den Haag

Nederland krijgt een tweede vestiging van Jamie’s Italian. Volgend voorjaar opent een restaurant in de binnenstad van Den Haag, in het Sijthoff-gebouw. Het concept van Jamie Oliver en Gennaro Contaldo is naar ons land gehaald door Italian Food Concepts en ging vorig jaar oktober van start in Rotterdam.

De komst van de tweede Nederlandse vestiging van Jamie’s Italian Restaurant wordt gemeld op de Facebookpagina van Jamie’s Italian Nederland.

Sijthoff-gebouw
De eetgelegenheid moet in het voorjaar van 2017 openen in het Sijthoff-gebouw in de binnenstad van Den Haag.

Jamie Oliver
‘Een cosmopolitische stad, waarin nationaliteiten en smaken vervlechten’, aldus Jamie Oliver op de Facebookpagina van Jamie’s Italian Nederland.

Markthal Rotterdam
De eerste Nederlandse vestiging opende in oktober 2015 in de Markthal in Rotterdam (foto). ‘Eten met een verhaal’, zo vertelde chef-kok Alistair Miskimming destijds voor de camera van ChefsFriends.

Italian Food Concepts
Het concept is een initiatief van Oliver en Gennaro Contaldo en naar ons land gehaald door Italian Food Concepts.

Jamie’s Italian Restaurant

Jamie Oliver zette in oktober 2015 voet op Nederlandse bodem toen in de Markthal in Rotterdam de eerste vestiging van Jamie’s Italian Restaurant opende. ChefsFriends ging met de videocamera op bezoek voor de eerste bewegende beelden en een interview over het concept met chef-kok Alistair Miskimming.

Vorig artikel

Wijnen en wild tijdens proeverij bij Brienen aan de Maas

Volgend artikel

‘Al het lekkers uit wildseizoen’ bij Brasserie NL in Leidschendam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.