Nieuws

Jaimie van Heije eert medaillewinnaars met Olympisch Menu

Niet iedereen schijnt tevreden te zijn over het aantal door Nederland behaalde medailles tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro in Brazilië. Chef-kok Jaimie van Heije wel. Hij is super trots en serveert daarom in zijn restaurant in Ouderkerk aan de Amstel een Olympisch Menu voor 35 euro.

‘Nederland heeft bij de Olympische Spelen maar liefst negentien medailles behaald en Team Jaimie van Heije is super trots’, aldus de eigenaar van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel.

Driegangenmenu
Om deze prestaties te vieren, serveert hij een Olympisch Menu voor 35 euro. ‘Dit driegangenmenu bestaat uit een bronzen, zilveren en gouden gang met als aperitief een Oranje Cocktail.’

Goud
Nog een leuke kwinkslag naar het mondiale sportevenement. ‘Omdat we zelfs acht gouden medailles in the pocket hebben, kun je het menu uitbreiden voor 8 euro per gerecht.’

Reserveren
Kijk voor meer informatie en om te reserveren op de website van Restaurant Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel.

Vorig artikel

‘Traditional meets Millennial’ bij De Karpendonkse Hoeve

Volgend artikel

De ‘Rolls-Royce onder de slakken’ bij Slow Escargots

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.