Nieuws

Italiaanse en Spaanse wijnen tijdens proeverij bij De Kromme Dissel

Een proeverij met meer dan veertig Italiaanse en Spaanse wijnen en aansluitend genieten van een lunch op sterniveau. De Kromme Dissel en Anfors slaan de handen ineen voor een evenement op zondag 26 juni in het restaurant van Bilderberg Hotel Klein Zwitserland in Heelsum.

Proef Anfors @ De Kromme Dissel, zo wordt de samenwerking tussen de wijnleverancier en het met één Michelinster bekroonde restaurant aangekondigd.

Tonny Berentsen
In samenwerking met Tonny Berentsen en Ronnie Brouwer van de eetgelegenheid vinden zondag 26 juni een proeverij en een vijfgangenlunch plaats.

Voor 99,50 euro per persoon kun je vanaf 11.30 uur meer dan veertig Italiaanse en Spaanse wijnen proeven.

Lunch
Aansluitend geniet je van een lunch in De Kromme Dissel, die al 45 jaar in het bezit is van een Michelinster. Inclusief bijpassend wijnarrangement en koffie of thee met digestieven.

Bilderberg Hotel Klein Zwitserland
Wie wil overnachten in Bilderberg Hotel Klein Zwitserland, kan dat doen tegen speciaal tarief. Geef dit aan bij je aanmelding.

Aanmelden voor Proef Anfors @ De Kromme Dissel kan via de website van Anfors, telefonisch (06-24 66 87 50) of via e-mail (yvonne@anfors.com).

Vorig artikel

De Rode Mul van restaurant In de Molen in Onderdendam

Volgend artikel

Zuid-Afrikaanse zout- en wijnervaring bij Brasserie NL

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.