Nieuws

Interview: Dries van der Vossen over Bilderberg Hotels

Dries van der Vossen is topman van het oer-Hollandse hospitalitybedrijf Bilderberg Hotels. Hij zoekt continue naar verbetering in zijn hotels en dat leidt tot verbeteringen in de hotels van Bilderberg. Van der Vossen legt uit.

In een vraaggesprek nog geen tien minuten geeft hij uitleg over de ontwikkelingen op het gebied van eten en drinken in de hotels van Bilderberg, over de investeringen in sociale ruimtes en de veranderingen in de vergadermarkt.

Van der Vossen wil met zijn hotels nog meer servicegericht zijn en de huidige doelgroepen nog beter bedienen. Nieuwe markten zoals de Aziatische toeristenstroom worden daarbij niet vergeten, maar moeten passen in het Hollandse karakter van de hotels.

Het interview werd opgenomen in Hotel De Bilderberg, een van de kroonjuwelen van de Bilderberg Groep. Het statige hotel is gevestigd net buiten het bij Arnhem gelegen Oosterbeek aan de zuid zijde van de Nederlandse natuurparel De Veluwe.

Vorig artikel

Cooqing: kook in jouw favoriete restaurant

Volgend artikel

Natuur bepaalt (groente)kaart bij nieuwe Vermeer Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.